Schietbanen in Nederland

Blog Schietbanen in Nederland

Ben jij een liefhebber van de schietbanen in Nederland? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het is dan namelijk goed om te weten op welke plekken je absoluut eens geweest moet zijn! We hebben daarom voor jou drie schietbanen in Nederland uitgekozen en daar geven we je graag wat meer informatie over.

Amsterdam

Als je toevallig een bezoekje brengt aan Amsterdam, dan is de schietbaan Shooting Events echt de moeite waard om eens te bezoeken. Je kunt deze vinden in de buurt van het Westerpark en dan kun je daar een workshop volgen met vrienden of bijvoorbeeld met collega’s. Je kunt hier altijd onder begeleiding van een deskundige met diverse vuurwapens schieten. Je krijgt dan een uitgebreide uitleg over de veiligheid en hoe dat je een vuurwapen moet hanteren.

Den Haag

Indoorshooting Noordhaghe kun je een bezoekje brengen in Den Haag. Als je met vrienden graag even wil schieten dan ben je hier aan het juiste adres. Je hebt verschillende afstanden van waaraf je kunt schieten. Je hebt hierbij 10, 15 en 25 meter. Daarbij heb je dan nog de keuze uit licht en zwaar kaliber pistolen die je dan kunt gebruiken. Je schiet altijd vanuit een schiethokje.

Roosendaal

Je hebt in Roosendaal Outdoor centrum Steketee de schietbaan die je kunt bezoeken. Het ligt in het buitengebied Rucphen. Een leuke workshop kun je hier zeker volgen met je vrienden of met collega’s zou het ook een leuk uitje zijn. Het doel is uiteraard ontspannen en een leuk moment beleven samen. Je leert hier omgaan met diverse schietwapens en daarbij kun je denken aan een luchtbuks, maar ook aan de Paintball marker en de handboog.

Het zal iedere keer een mooie ervaring zijn als je een leuk uitje hebt gepland met collega’s of vrienden. Tijdens een workshop leer je veel en kan je vanzelf zien wie dat er beter is in een bepaalde activiteit.

Recente berichten