Vermogen Raymond van Barneveld

Blog Vermogen Raymond van Barneveld

Als je de naam Raymond van Barneveld hoort, dan klinkt het bij de meeste mensen wel bekend in de oren. Het is namelijk een bekende darter. Hij is een tijdje geleden gestopt, maar sinds kort ook weer begonnen. De reden die hij daarbij aangaf was dat hij het darten enorm heeft gemist en toch weer wilde beginnen. De afgelopen jaren heeft hij al veel wedstrijden gespeeld en ook veel gewonnen. Maar wat zou het vermogen van Raymond van Barneveld zijn? Daar waren we ook erg benieuwd naar en daarom zijn we voor je op onderzoek uit gegaan!

Entree Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld staat ook wel bekend als Barney. Een erg bekende uit de dartwereld en hij heeft al veel mooie titels op zijn naam staan. Inmiddels is hij 53 jaar oud en heeft toch weer gekozen om te beginnen met darten. Veel mensen zijn een groot fan van hem en daarom ook erg blij dat hij weer gaat beginnen. Hij zal ook weer meer op tv verschijnen en daardoor is het misschien wel zo dat je nog meer tv gaat kijken omdat je hem graag weer wil volgen.

Wat zou Raymond van Barneveld verdienen?

Veel mensen vragen zich af wat het vermogen is van Raymond van Barneveld of wat hij zou verdienen. Hij heeft voor de PDC titel in 2007 in ieder geval 100.000 pond gekregen, en dat geldt ook voor de Grand Slam of Darts waar hij ook dat bedrag heeft mogen innen. Hij zou in totaal 4.013.555 euro aan prijzengeld verdiend hebben. Maar er is meer, hij heeft namelijk ook vastgoed zoals zijn appartement in Rijswijk met een waarde van 124.000 euro, en dan nog een huis van 257.000 euro. Ook zou hij nog een eigen BV hebben met bijna een miljoen euro aan eigen vermogen. Zo zal er vast en zeker nog meer zijn en de conclusie is dan ook dat Raymond van Barneveld een vermogend man is! 

Recente berichten